Több mint 17000 könyv, 25% kedvezménnyel!

 

Főoldal arrow Webáruház arrow Szerző arrow BERÉNYI KONRÁD-KÁLMÁN TAMÁS-KŐVÁRI TAMÁS arrow CÉLZOTT ONLINE REKLÁM /KERESŐMARKETING A GYAKORLATBAN

Információ: A böngészője nem támogatja a cookie-k fogadását. Ha szeretne termékeket tenni a kosarába, és meg is vásárolni őket, akkor engedélyezze a cookie-k fogadását.


CÉLZOTT ONLINE REKLÁM /KERESŐMARKETING A GYAKORLATBAN


Megosztás
Kiadó MKM COMPUTER NETWORK KFT.
Szerző KŐVÁRI TAMÁS
EAN 9789638752611
Kiadás éve 2007
ISBN szám 9638752610
Bolti ár:2.490Ft-25%
Internetes ár: 1.867Ft

 


Internetes hirdetésre évről évre egyre többet költenek a világban. Ennek jelentős részét - az USA-ban például a felét, a szomszédos Ausztriában pedig 30 százalékát - ma már pay per click (PPC) reklámra, vagyis fizetett keresőhirdetésre fordítják. Célzott online reklám - keresőmarketing a gyakorlatban című könyvünk gyakorlati szemszögből mutatja be ezt a hazánkban is egyre népszerűbb hirdetési módot. Segítségével így Ön nemcsak magát a reklámformát ismerheti meg alaposan, de hatékony PPC kampányokat is indíthat. Könyvünket elsősorban reklám- és marketingszakembereknek, valamint a téma iránt érdeklődő vállalati döntéshozóknak szántuk. Különösen hasznos olvasmány lehet a kisvállalatok munkatársai számára, akik havonta legfeljebb néhány tíz- vagy százezer forintos reklámbüdzséből gazdálkodhatnak. Ők a célzott PPC reklámnál keresve sem találhatnak hatékonyabb marketingeszközt.

Vásárlói vélemények:

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.