Több mint 17000 könyv, 25% kedvezménnyel!

 

Főoldal arrow Webáruház arrow Szerző arrow DELIÁGA ÉVA arrow MIT KEZDJÜNK AZ AKARATOSSÁGGAL? /PSZICHOLÓGIAI ÚTMUTATÓ + DACSZELÍDÍTŐ MESÉK

Információ: A böngészője nem támogatja a cookie-k fogadását. Ha szeretne termékeket tenni a kosarába, és meg is vásárolni őket, akkor engedélyezze a cookie-k fogadását.


MIT KEZDJÜNK AZ AKARATOSSÁGGAL? /PSZICHOLÓGIAI ÚTMUTATÓ + DACSZELÍDÍTŐ MESÉK


Megosztás
Kiadó KULCSLYUK KIADÓ
Szerző DELIÁGA ÉVA
EAN 9786155281464
Kiadás éve 2017
Kötésmód karton / keménytábla
Lapszám 108
Súly(g) 320
Méret (mm) 170-215-10
ISBN szám 6155281467
Bolti ár:2.689Ft-25%
Internetes ár: 2.017Ft

 


A pszichológus-pedagógus szerzőpáros könyve kettő az egyben: szülőknek szóló, gyakorlatias szemléletű pszichológiai útmutató és óvodás-kisiskolás gyerekeknek szánt kreatív segítő mesegyűjtemény. Deliága Éva évtizedes pszichológusi praxisa tapasztalatai alapján állította össze azt a módszercsokrot, amelyet már több száz család tesztelt és igazolt vissza. A dackorszakon is túlnyúló, óvodás- és kisiskoláskorban megnyilvánuló akaratosság szelíd feloldására szolgáló eszköztár kialakításánál figyelembe vette, hogy az eltérő személyiségű szülőknél és gyermekeiknél szituációtól függően más-más megoldás működhet. Lovász Hajnalka finom humorral átszőtt, kalandos meséin keresztül pedig szimbolikus módon válik átadhatóvá az akaratosság, az ellenszegülés, a konfrontatív egymásnak feszülés békés feloldásának több módja. Lehetséges mintát kapunk néhány jellegzetes probléma kezelésére, amellyel sok szülő szembesül a mindennapok során. A pedagógus szerző nagy beleérzéssel és gyöngédséggel segíti a helyzetek empatikus megoldásában az olvasó felnőttet – és a mesék kis hallgatóját.

Vásárlói vélemények:

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.