Több mint 17000 könyv, 25% kedvezménnyel!

 

Főoldal arrow Webáruház arrow Szerző arrow BAJZÁTH MÁRIA arrow ITT VAGYOK , RAGYOGOK! /NÉPMESÉK A VILÁG MINDEN TÁJÁRÓL 0-4 ÉVESEKNEK (4. KIADÁS)

Információ: A böngészője nem támogatja a cookie-k fogadását. Ha szeretne termékeket tenni a kosarába, és meg is vásárolni őket, akkor engedélyezze a cookie-k fogadását.


ITT VAGYOK , RAGYOGOK! /NÉPMESÉK A VILÁG MINDEN TÁJÁRÓL 0-4 ÉVESEKNEK (4. KIADÁS)


Megosztás
Kiadó KOLIBRI KIADÓ
Szerző BAJZÁTH MÁRIA
EAN 9789634371397
Kiadás éve 2017
Kötésmód karton /keménytábla
Lapszám 175
Súly(g) 616
Méret (mm) 175-245-20
ISBN szám 9634371396
Bolti ár:3.499Ft-25%
Internetes ár: 2.624Ft

 


Milyen népmesét olvassak az egyéves kisfiamnak? Mit meséljek a kétéves kislányomnak? Kiscsoportosak a gyerekek, van nekik szóló történet? Sokszor és sokan tették föl nekem ezeket a kérdéseket az elmúlt húsz évben. Ez a kötet született válaszként, amelyben a világ minden tájáról válogattam össze a legkisebbeknek ajánlott népmeséket. Bajzáth Mária mesepedagógus, a Népmesekincstár mesepedagógiai módszer kidolgozója A Népmesekincstár hét kötetből álló sorozata négy korosztálynak gyűjti össze a világ népmeséit: 04 éves, 46 éves, 68 éves és 810 éves gyerekeknek. Ezt a szülők és pedagógusok számára egyaránt hasznos kötetet a Népmesekincstár mesepedagógiájának módszertani ajánlója kíséri. A további három meseválogatáshoz három külön módszertani kötet is kapcsolódik. Bajzáth Mária az ELTE Pedagógia Pszichológia karán végezett neveléstudományi bölcsészként. 1990 óta foglalkozik gyerekekkel, mesékkel és pedagógiával. Az elméleti felkészülés mellett a mindennapos gyakorlat alakította az általa kidolgozott mesepedagógiai módszert, amit néhány éve akkreditált képzés formájában tanít szerte az országban és országhatáron kívül. Előadásokat tart az ELTE TÓK, az ELTE PPK, a NYME Pedagógia karán, valamint különböző konferenciákon, bölcsődékben, óvodákban, iskolákban és könyvtárakban. A paloznaki Meseközpont megnyitása óta részt vesz az ott folyó munkában. Budapesten vezeti a Népmesekincstár Mesepedagógia Műhelyt, amely az érdeklődő szülőknek és pedagógusoknak ad lehetőséget arra, hogy minél alaposabban elsajátíthassák a módszert, és mesékkel segíthessék a gyerekek fejlődését.

Vásárlói vélemények:

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.


A szerző(k) egyéb műveiből:
ÍGY MEGYEK AZ ISKOLÁBA /NÉPMESÉK A VILÁG MINDEN TÁJÁRÓL 6-8 ÉVESEKNEK


Bolti ár:3.998Ft-25%
Internetes ár: 2.999Ft
MESEFOGLALKOZÁSOK GYŰJTEMÉNYE 1. /PEDAGÓGUSOKNAK - NÉPMESEKINCSESTÁR MÓDSZERTAN


Bolti ár:2.989Ft-25%
Internetes ár: 2.242Ft