Több mint 17000 könyv, 25% kedvezménnyel!

 

Főoldal arrow Webáruház arrow Szerző arrow DR. NAGY KRISZTINA arrow MAGASVÉRNYOMÁS-BETEGSÉG ÉS CUKORBETEGSÉG /KARDIOLÓGIA

Információ: A böngészője nem támogatja a cookie-k fogadását. Ha szeretne termékeket tenni a kosarába, és meg is vásárolni őket, akkor engedélyezze a cookie-k fogadását.


MAGASVÉRNYOMÁS-BETEGSÉG ÉS CUKORBETEGSÉG /KARDIOLÓGIA


Megosztás
Kiadó SPRINGMED KIADÓ
Szerző DR. NAGY KRISZTINA
EAN 9789639695580
Kiadás éve 2010
Kötésmód papír / puha kötés
Lapszám 120
Súly(g) 2000
Méret (mm) 142-197-10
ISBN szám 9639695580
Bolti ár:1.979Ft-18%
Internetes ár: 1.623Ft

 


A magasvérnyomás-betegség (hipertónia) és a cukorbetegség (diabétesz) a betegek egy jelentős részénél együttesen fordul elő. Ez részben abból fakad, hogy mindkét betegségnek ugyanazok a hajlamosító tényezői (rizikófaktorai), amelyek nagy része a helytelen életmód következménye. Melyek a két betegségre hajlamosító tényezők? Hogy lehet ezeket az életünkből kiküszöbölni? Ha a betegség már kialakult, mire vigyázzunk, hogy a szövődményeket elkerüljük? A könyv szerzője minden szükséges szakvizsgával rendelkező szakorvos, a kombinált, sokszor komplikált esetek kezelésében is jártas. Ajánljuk a könyvet a diabetesben és hipertóniában szenvedő betegeknek, hozzátartozóiknak és azoknak, akik hajlamosak e betegségek kialakulására, de szeretnék a nagyobb bajokat elkerülni.

Vásárlói vélemények:

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.