Több mint 17000 könyv, 25% kedvezménnyel!

 

Főoldal arrow Webáruház arrow Könyv arrow Agykontroll arrow ÉPÍTSD FEL A VALÓSÁGODAT! - QLP A KVANTUMTÉR ÉS A THÉTA AGYHULLÁMOK BIRODALMA /CD MELLÉKLETTEL

Információ: A böngészője nem támogatja a cookie-k fogadását. Ha szeretne termékeket tenni a kosarába, és meg is vásárolni őket, akkor engedélyezze a cookie-k fogadását.


ÉPÍTSD FEL A VALÓSÁGODAT! - QLP A KVANTUMTÉR ÉS A THÉTA AGYHULLÁMOK BIRODALMA /CD MELLÉKLETTEL


Megosztás
Kiadó BIOENERGETIC KFT.
Szerző GABRIEL NORMAN
EAN 9789632912257
Kiadás éve 2014
Kötésmód papír / puha kötés
Lapszám 110
Súly(g) 138
Méret (mm) 140-195-8
ISBN szám 9632912250
Bolti ár:2.350Ft-25%
Internetes ár: 1.762Ft

 


Emlékszel még az álmaidra? Hogy mi szerettél volna lenni, ha nagy leszel? Jól menő üzletember vagy orvos, esetleg valamilyen művész? Az évek múltával a szülőktől, nagyszülőktől, testvérektől kapott programok alakítják valóságod mindennapjait. elhiszed nekik, amit mondanak, és ahogyan mondják. Teremtesz anélkül, hogy tudatosan tennéd. Talán sosem tudatosult, de a lelked mélyén érezted, hogy sokkal több van benned! Szerencsére nincs kőbe vésve a sorsod, csak rajtad múlik, hogy mostantól mihez kezdesz az életeddel. Az eszközöket mi a kezedbe adjuk, már csak használnod kell, hogy valóságként éld meg saját álmaid beteljesülését. Ez a program nem valami bűvészmutatvány, hanem a kvantumfizikán alapuló egyszerű gyakorlat, amely a vizualizációra épül. Agyhullámainkat tudatosan átformáljuk, és ezáltal, a tudatalattinkat használva, kapcsolatba lépünk más téridőkkel. Théta agyhullámaink segítségével felhasználjuk a bennünk rejlő zsenialitást, hogy átformáljuk tudatalatti világunk valóságteremtő erőit. Gabriel Norman a Kvantumtér és a théta agyhullámok birodalmába kalauzol el, a könyvhöz tartozó théta meditációs CD segítségével te magad is azonnal átélheted a tudatalatti átprogramozását. Tapasztald meg a théta agyhullámok erejét! A könyvben szemléletesen és egyértelműen bemutatott technikák segítségével találj rá saját zsenialitásodra, céljaidra és a teljes élethez vezető utadra. Építsd fel a valóságodat!

Vásárlói vélemények:

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.