Több mint 17000 könyv, 25% kedvezménnyel!

 

Főoldal arrow Webáruház arrow Könyv arrow Agykontroll arrow TEHETSÉG VAGY! /ISMERD FEL ÉS NÖVELD A BENNED LEVŐ TEHETSÉGET!

Információ: A böngészője nem támogatja a cookie-k fogadását. Ha szeretne termékeket tenni a kosarába, és meg is vásárolni őket, akkor engedélyezze a cookie-k fogadását.


TEHETSÉG VAGY! /ISMERD FEL ÉS NÖVELD A BENNED LEVŐ TEHETSÉGET!


Megosztás
Kiadó DENTON 2000 BT.
Szerző DR. CAROLINE LEAF
EAN 9789630862493
Kiadás éve 2014
Kötésmód karton / keménytábla
Lapszám 230
Súly(g) 486
Méret (mm) 145-220-20
ISBN szám 9630862492
Bolti ár:3.489Ft-25%
Internetes ár: 2.617Ft

 


Ne azzal foglalkozz, hogy mások mit mondanak rólad, milyen teszt eredményeket értél el eddig, vagy mit gondolsz magadról! Benned akkora egyéni tehetség van, ami meg tudja változtatni a világot! Ezt a könyvet azzal a céllal írtam, hogy felismerhesd a benned rejlő tehetséget, hogy megérthesd annak felépítését, továbbá, hogy megtanulhasd, hogyan növekedhetsz benne! Több mint húsz évvel ezelőtt kezdtem el kutatni a gondolkodás tudományát. Sohasem álmodtam volna, hogy a neuronok, dendritek és a sejtek működésének megértése rejtett képességek, adottságok felszabadításához és egy új szabadsághoz vezethet! E könyv segítségül szolgál a tehetséged útjában álló visszahúzó, akadályozó erők legyőzésében. A Tehetség vagy! Dr. Leaf Ki kapcsolta ki az agyam? című nagysikerű könyvének folytatása.

Vásárlói vélemények:

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.