Több mint 17000 könyv, 25% kedvezménnyel!

 

Főoldal arrow Webáruház arrow Könyv arrow Gyermekkönyvek arrow Mesekönyvek, Mesegyűjtemények arrow NICK ÉS TESLA SZUPER KIBORG KÜTYÜKESZTYŰJE /NINCK ÉS TESLA

Információ: A böngészője nem támogatja a cookie-k fogadását. Ha szeretne termékeket tenni a kosarába, és meg is vásárolni őket, akkor engedélyezze a cookie-k fogadását.


NICK ÉS TESLA SZUPER KIBORG KÜTYÜKESZTYŰJE /NINCK ÉS TESLA


Megosztás
Kiadó CERKABELLA KÖNYVKIADÓ
Szerző TUDÓS BOB PFLUGFELDER
EAN 9786155347139
Kiadás éve 2017
Kötésmód karton / keménytábla
Lapszám 288
Súly(g) 422
Méret (mm) 130-185-23
ISBN szám 6155347131
Bolti ár:2.899Ft-25%
Internetes ár: 2.174Ft

 


VIGYÁZAT! A könyvben egy villogó, szirénázó, hangrögzítésre is képes kütyükesztyűről olvashatsz, amelyet otthon te magad is elkészíthetsz! Einstein ámokfutásba kezd! Darwin elveszíti a fejét! A Félhold-öbölben található tudományos múzeumban teljes a felfordulás, mert a történelem legnagyobb tudósainak robotmásai mindent romba döntöttek. A 11 éves ikerpár, Nick és Tesla Holt - mellesleg amatőr feltalálók- próbálnak rájönni a káoszt kiváltó okokra, amelyben segítségükre lesz legutóbbi kreálmányuk, egy szuper kiborg kesztyű, amelyre mindenféle kütyüket csatlakoztatnak. Kövesd őket nyomozásuk során, és aztán a könyvben található rajzos leírások alapján te is megalkothatod saját kütyükesztyűdet, amely egyszerre négy elképesztő funkcióval rendelkezik. LED jelzőlámpa és vészriasztó, de hangrögzítésre és titkos üzenetek leleplezésére is képes.

Vásárlói vélemények:

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.


A szerző(k) egyéb műveiből:
A TITKOS ÜGYNÖKÖK ÖSSZECSAPÁSA /NICK ÉS TESLA


Bolti ár:2.799Ft-25%
Internetes ár: 2.099Ft