Több mint 17000 könyv, 25% kedvezménnyel!

 

Főoldal arrow Webáruház arrow Könyv arrow Gyermekkönyvek arrow Mesekönyvek, Mesegyűjtemények arrow CIRRUS A TŰZFALON - EGY RENDBONTÓ VÍRUS KALANDJAI

Információ: A böngészője nem támogatja a cookie-k fogadását. Ha szeretne termékeket tenni a kosarába, és meg is vásárolni őket, akkor engedélyezze a cookie-k fogadását.


CIRRUS A TŰZFALON - EGY RENDBONTÓ VÍRUS KALANDJAI


Megosztás
Kiadó KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ
Szerző ECSÉDI ORSOLYA
EAN 9789634572572
Kiadás éve 2017
Kötésmód karton / keménytábla
Lapszám 190
Súly(g) 320
Méret (mm) 143-208-20
ISBN szám 9634572570
Bolti ár:2.499Ft-15%
Internetes ár: 2.124Ft

 


"Amelyik vírus nem terjed rendesen, azt konyhai szolgálatra osztják be, mielőtt annyit mondhatna, telepítés. A súlyos esetek szobájának ajtajára pedig cetlit ragasztanak, amin az áll piros betűkkel, hogy vigyázat, nem fertőző. Ennél kínosabb helyzetbe egy vírus nem is kerülhet." Cirrus születése megszokott dolog lenne, hiszen a számítógépes vírusok gyorsan szaporodnak. Mégis felforgatja a Nagy Szerver életét az utolsó áramkörig. Mert ő soha, semmit nem képes rendes vírus módjára intézni. Nehezen megy a rombolás. Gondot okoz a törlés. A megsemmisítésről, lopásról, olvashatatlanná tételről ne is beszéljünk. Mégis eljön a nap, amikor a vírusirtókkal folytatott háborúban az iskola kétbalkezes tanulója kap főszerepet. Cirrusnak van egy különleges titka. Egy olyan képesség, ami átsegítheti a kíméletlen Tűzfalon. Oda, ahonnan még soha, senki nem tért vissza... Cirrusnak nem csak magáért, hanem a társaiért is ki kell állnia. Persze ezt sem úgy csinálja, ahogy a többiek elképzelik.

Vásárlói vélemények:

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.