Több mint 17000 könyv, 25% kedvezménnyel!

 

Főoldal arrow Webáruház arrow Könyv arrow Szabadidő, Hobbi arrow Kreativitás arrow PERSPEKTÍVARAJZOLÁS /HOGYAN NÉZZÜK - HOGYAN ALKALMAZZUK

Információ: A böngészője nem támogatja a cookie-k fogadását. Ha szeretne termékeket tenni a kosarába, és meg is vásárolni őket, akkor engedélyezze a cookie-k fogadását.


PERSPEKTÍVARAJZOLÁS /HOGYAN NÉZZÜK - HOGYAN ALKALMAZZUK


Megosztás
Kiadó MÓRA KÖNYVKIADÓ
Szerző MATTHEW BREHM
EAN 9789634156017
Kiadás éve 2017
Kötésmód papír / puha kötés
Lapszám 144
Súly(g) 556
Méret (mm) 215-255-13
ISBN szám 9634156010
Bolti ár:3.499Ft-18%
Internetes ár: 2.869Ft

 


Ez az izgalmas könyv mindazoknak szól, akik rajzolni vagy festeni szeretnének - bármilyen műfajban vagy bármilyen közvetítő eszköz segítségével. Megtanulunk egy sor egyenes vonalat rajzolni, amelyek egy adott ponton találkoznak, megtanuljuk meglátni, mi vesz körül minket és észrevenni, hogy ezek a láthatatlan egyenes vonalak hol is lehetnek. A könyv nem unalmas elmélet, bár elméleti magyarázat is található benne. Sok érdekes feladat segítségével játékosan és könnyedén tanítja meg a perspektívarajzolást. A speciális "perspektívakamrákkal" egy már meglévő jelenetbe rajzolhatunk tárgyakat úgy, hogy minden a megfelelő nézőpontban maradjon (hasonlóan a 3D-s firkálgatáshoz). Mire befejezzük a könyvet, tudni fogjuk mi az a perspektíva. Amolyan hatodik érzékké válik majd számunkra - ami megadja azt a szabadságot, hogy kreativitásunkra összpontosíthassunk. Ingyenesen letölthető gyakorlófeladatokkal.

Vásárlói vélemények:

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.