Több mint 17000 könyv, 25% kedvezménnyel!

 

Főoldal arrow Webáruház arrow Könyv arrow Társadalomtudomány arrow Pszichológia arrow VEGYÉL RÁ BÁRKIT BÁRMIRE /PSZICHOLÓGIAI TITKOK, AMIKNEK SEGÍTSÉGÉVEL BÁRMILYEN HELYZETET URALHATSZ!

Információ: A böngészője nem támogatja a cookie-k fogadását. Ha szeretne termékeket tenni a kosarába, és meg is vásárolni őket, akkor engedélyezze a cookie-k fogadását.


VEGYÉL RÁ BÁRKIT BÁRMIRE /PSZICHOLÓGIAI TITKOK, AMIKNEK SEGÍTSÉGÉVEL BÁRMILYEN HELYZETET URALHATSZ!


Megosztás
Kiadó ÉDESVÍZ KIADÓ KFT.
Szerző DR. DAVID J. LIEBERMAN
EAN 9789635297801
Kiadás éve 2017
Kötésmód karton / keménytábla
Lapszám 208
Méret (mm) 135-205-
ISBN szám 9635297807
Bolti ár:2.989Ft-25%
Internetes ár: 2.242Ft

 


Az Olvass az emberekben című bestseller szerzője, Dr. Lie-berman új könyvében olyan pszichológiai titkokat fed fel, amelyekből megtudhatjuk, hogyan vonhatjuk irányításunk alá a különféle helyzeteket és kerülhetünk ki győztesen bár-milyen szituációból.David Lieberman az emberi psziché felfedezésének meste-re. Az emberi viselkedés legújabb kutatási eredményeire tá-maszkodva, ez az innovatív könyv lépésről lépésre mutatja be, hogy miképpen láthatunk át az embereken, hogyan ke-rülhetjük el, hogy manipuláljanak minket és hogyan vegyük kezünkbe az irányítást – bárhol, bármikor.Dr. Lieberman az emberi kommunikáció újdonságnak számí-tó területén kutakodik: a Vegyél rá bárkit bármire című köny-vében az interperszonális kommunikáció forradalmának lehetünk a tanúi. Ebből a lenyűgöző írásból megtudhatod, hogyan:• vegyél rá bárkit, hogy vonzónak találjon; • kerekedj felül azonnal bármely kapcsolatban; • vegyél rá bárkit, hogy fogadja meg a tanácsodat; • vegyél rá bárkit, hogy szívességet tegyen neked; • vegyél rá bárkit, hogy hívjon vissza; • vegyél rá bárkit, hogy haladéktalanul hagyja abba a szitko-zódást;• vegyél rá bárkit, hogy megbízzon benned. A sok-sok stressz, versengés, játszmák és manipuláció mel-lett, amelyet az élet az utunkba sodor, páratlan kincs – és szinte elengedhetetlen – egy olyan szakember véleménye, akinek módszereit az FBI is használja.

Vásárlói vélemények:

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.


A szerző(k) egyéb műveiből:
OLVASS AZ EMBEREKBEN /A MÓDSZER, AMIT AZ FBI ÉS AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK HADSEREGE ALKALMAZ


Bolti ár:2.989Ft-25%
Internetes ár: 2.242Ft