Több mint 17000 könyv, 25% kedvezménnyel!

 

Főoldal arrow Webáruház arrow Könyv arrow Társadalomtudomány arrow Pszichológia arrow GONDOLATMAPPA /AJÁNDÉK NEKED, AKI ÚTON VAGY AZ ÖNSZERETET FELÉ

Információ: A böngészője nem támogatja a cookie-k fogadását. Ha szeretne termékeket tenni a kosarába, és meg is vásárolni őket, akkor engedélyezze a cookie-k fogadását.


GONDOLATMAPPA /AJÁNDÉK NEKED, AKI ÚTON VAGY AZ ÖNSZERETET FELÉ


Megosztás
Kiadó ÁLOMGYÁR KIADÓ
Szerző HIDASI JUDIT
EAN 9786155763236
Kiadás éve 2017
Kötésmód karton / keménytábla
Lapszám 240
Súly(g) 300
Méret (mm) 135-202-20
ISBN szám 6155763232
Bolti ár:3.499Ft-25%
Internetes ár: 2.624Ft

 


Le lehet lassítani ekkora zajban? Meg tudjuk hallani a gondolatainkat, amelyek tisztán szólnak hozzánk? Képesek vagyunk megtalálni az utat az igazi énünkhöz? Ebben a könyvben ezzel próbálkozunk meg. Mappákba rendezzük az érzéseinket, hogy jobban átlássuk kik is vagyunk, merre is tartunk. Gondolatokat olvashatsz a szerelemről, inspirálódhatsz minden nap, erőt meríthetsz a szavakból, amelyek benned visszhangzanak tovább. Ebben a könyvben új barátra lelsz, akihez mindig fordulhatsz ha egyedül érzed magad, ha csalódott vagy, vagy éppen támogatásra van szükséged. Nyisd ki a mappát, lehet, hogy válaszra lelsz! Hidasi Judit író, újságíró a goodstuffe magazin főszerkesztője, a gondolatmappa sorozat megálmodója, ami már az ötödik könyve. Korábbi Április út című regénye Szlovákiában érettségi tétel. Facebook oldalán több ezren olvassák naponta a következő gondolatmappát. Több, mint húsz éve van jelen az újságírás és a média világában, folyamatosan publikál, és dolgozik az elektronikus média különböző terültein is. A femina.hu oldalnál rovatvezető, a Cosmopolitan Magazinnál pedig vezető szerkesztői posztig vitte. Cikkei olvashatóak voltak a Glamour Magazinban, a Hamu és Gyémánt Magazinban, de dolgozott az nlc.hu és a novagyok.hu portálnak is.

Vásárlói vélemények:

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.


A szerző(k) egyéb műveiből:
KILENC


Bolti ár:2.989Ft-18%
Internetes ár: 2.451Ft
ROZÉFRÖCCS


Bolti ár:2.490Ft-18%
Internetes ár: 2.041Ft
ÁPRILIS ÚT


Bolti ár:2.989Ft-18%
Internetes ár: 2.451Ft