Több mint 17000 könyv, 25% kedvezménnyel!

 

Főoldal arrow Webáruház arrow Könyv arrow Társadalomtudomány arrow Pszichológia arrow A KREATÍV AGY /HOGYAN HAT EGYMÁSRA AZ EMBER ÉS A VILÁG

Információ: A böngészője nem támogatja a cookie-k fogadását. Ha szeretne termékeket tenni a kosarába, és meg is vásárolni őket, akkor engedélyezze a cookie-k fogadását.


A KREATÍV AGY /HOGYAN HAT EGYMÁSRA AZ EMBER ÉS A VILÁG


Megosztás
Kiadó LIBRI KIADÓ
Szerző DICK SWAAB
EAN 9789634331681
Kiadás éve 2017
Kötésmód karton / keménytábla
Lapszám 544
Súly(g) 950
Méret (mm) 165-240-33
ISBN szám 9634331688
Bolti ár:4.998Ft-25%
Internetes ár: 3.749Ft

 


Dick Swaab Hollandia leghíresebb neurobiológusa. Előző könyvéből, a magyarul is olvasható Az agyunk mi vagyunkból Hollandiában 450 ezer példány kelt el, a művet tizenöt nyelvre fordították le. Agyunk fejlődése befolyásolja a pályaválasztásunkat, munkánk, hivatásunk pedig visszahat agyunk szerkezetére és működésére is. A kreatív agy című új könyvében Dick Swaab a legújabb tudományos eredményekre támaszkodva mutatja be számos izgalmas területét az agykutatásnak. Mitől lesz minden agy más és más? A születésünkkor kapott agyunk miként határozza meg a további életünket? Mi a kreativitás és hogyan tudjuk ösztönözni azt? A könyvből választ kapunk arra is, milyen terápiás hatással bír a zene és a képzőművészet, miként lehet elodázni az Alzheimer-kór kialakulását, és hogyan dönthetők meg az idegrendszeri betegségeket máig övező tabuk. Terítékre kerül az agykutatás számos társadalmi vonatkozása is a párválasztástól a filozófián át egészen a büntetőjogig. Dick Swaab A kreatív agy c. könyvével ismét bizonyítja, hogy kifejezetten nehéz témákról is lehetséges közérthetően, izgalmasan és érdekfeszítően írni.

Vásárlói vélemények:

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.


A szerző(k) egyéb műveiből:
AZ AGYUNK MI VAGYUNK /HOGYAN GONDOLKODUNK, KÜZDÜNK ÉS SZERETÜNK


Bolti ár:3.990Ft-25%
Internetes ár: 2.993Ft