Több mint 17000 könyv, 25% kedvezménnyel!

 

Főoldal arrow Webáruház arrow Szerző arrow PARIS HILTON arrow EGY ÖRÖKÖSNŐ VALLOMÁSAI /CSAJOS-CSERFES KUKUCS A MISZ PÓZ MÖGÉ

Információ: A böngészője nem támogatja a cookie-k fogadását. Ha szeretne termékeket tenni a kosarába, és meg is vásárolni őket, akkor engedélyezze a cookie-k fogadását.


EGY ÖRÖKÖSNŐ VALLOMÁSAI /CSAJOS-CSERFES KUKUCS A MISZ PÓZ MÖGÉ


Megosztás
Kiadó ATHENAEUM 2000 KIADÓ
Szerző PARIS HILTON
EAN 9789639615632
Kiadás éve 2007
Lapszám 192
Súly(g) 640
Méret (mm) 184-230-15
ISBN szám 9639615633
Bolti ár:3.990Ft-25%
Internetes ár: 2.993Ft

Utolsó példány!
Szállítás nem garantált!

 


Paris Hilton olyan életet él, amilyenről a legtöbb lány csak álmodik. Erről a mesés életről mindennap pletykalapok ezrei számolnak be, de tehet ő erről? Hisz csupán gazdag, előkelő családba született, és húszéves korára ruháival együtt a gátlásaitól is megszabadult. Most azonban úgy döntött, jókora pofont ad a média által sugallt hamis képnek, és önironikus humorral teli könyvében megengedi, hogy bekukucskáljunk egy valódi örökösnő/modell/színésznő/énekesnő életébe. Mire megismerjük Paris minden örömét, bánatát és gondolatát (mert neki olyan is van), mi magunk is megtanulhatjuk, hogyan teremthetünk magunk köré rózsaszín égboltot gyémánt csillagokkal. Az Egy örökösnő vallomásai több mint háromszáz színes képpel mutatja be a világ legismertebb milliárdosának sajátos, egyedülálló világnézetét. Paris Hilton tűsarkakon tipegő lábai előtt hever az egész világ.

Vásárlói vélemények:

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.