Több mint 17000 könyv, 25% kedvezménnyel!

 

Főoldal arrow Webáruház arrow Szerző arrow PINTÉR ZSOLT arrow HOGYAN CSINÁLJUNK KARRIERT? /AZ ÁLLÁSKERESÉS ENCIKLOPÉDIÁJA

Információ: A böngészője nem támogatja a cookie-k fogadását. Ha szeretne termékeket tenni a kosarába, és meg is vásárolni őket, akkor engedélyezze a cookie-k fogadását.


HOGYAN CSINÁLJUNK KARRIERT? /AZ ÁLLÁSKERESÉS ENCIKLOPÉDIÁJA


Megosztás
Kiadó HORTON INTERNATIONAL HUNGARY KFT.
Szerző PINTÉR ZSOLT
EAN 9789630078160
Kötésmód karton / keménytábla
Lapszám 402
Súly(g) 1375
Méret (mm) 160-240-34
ISBN szám 9630078163
Bolti ár:4.990Ft-15%
Internetes ár: 4.241Ft

 


Pintér Zsolt, a legismertebb és legszórakoztatóbb karrierszakértő, "showman", a média kedvenc sztár-fejvadásza "Hogyan csináljunk karriert?" című 560 oldalas (380 oldalnyi törzsanyag + 180 oldalnyi melléklet), átdolgozott és aktualizált sikerkönyve 12 fejezettel, 26 ábrával és 40 illusztrációval. Az egyébként is könnyed és érthető "tanácsadói" stílusban fogalmazott szakkönyv értékét nagyban emelő sok teszt, az űrlapok, a módosítható levél- és önéletrajz-minták azt sugallták, hogy egy interaktívabb, egyben pedig szórakoztatóbb, szinesebb multimédiás feldolgozási móddal sokkal hatékonyabban lehet ezt az anyagot használni. Így született meg az elhatározás a könyv CD adaptációjáról és a mostani 3. legújabb kiadással egyidőben megjelent a mű interaktív, szórakoztató, multimédiás CD-változata is. Az eredetileg 1996-ban kiadott mű - mind a könyv-, mind a munkaerőpiac hiánypótló újdonságaként - a HVG átütő erejű sikerkönyvének bizonyult. Hiszen addig sem volt és ma sincs a magyarországi társadalmi-gazdasági problémákat mélyen ismerő és híven tükröző szerzőtől származó átfogó, gyakorlatorientált "állásvadász" kézikönyv. Pintér Zsolt a számtalan "önteszt" és esettanulmány segítségével, szigorú logikával tematikus és átfogó rendbe szedve, ugyanakkor olvasmányosan, valamennyi idevágó témakörön szinte kézenfogva végigvezeti a pályaválasztás, álláskeresés vagy állásváltoztatás előtt álló olvasót. A könyvet a HVG kétszer is megjelentette és mintegy másfél év alatt a teljes 5000 példány elfogyott. 2000-ben már ott tartottunk, hogy az utolsó darabok a könyvtárakból is "eltűntek"... 1998 óta rengetegen keresték, másolták, idézték. Több főiskolán és egyetemen épül rá teljes oktatási tematika. A vezetési/menedzsment tanszékek tanárai csupán "Karrierbiblia"-ként emlegetik. Közben lefordították és kiadták, illetve kiadás alatt áll a legtöbb kelet-európai nyelven is.

Vásárlói vélemények:

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.