Több mint 17000 könyv, 25% kedvezménnyel!

 

Főoldal arrow Webáruház arrow Szerző arrow RYAN HOLIDAY arrow AZ EGO AZ ELLENSÉG /PUSZTÍTSD EL AZ EGÓDAT. MIELŐTT Ő PUSZTÍT EL TÉGED.

Információ: A böngészője nem támogatja a cookie-k fogadását. Ha szeretne termékeket tenni a kosarába, és meg is vásárolni őket, akkor engedélyezze a cookie-k fogadását.


AZ EGO AZ ELLENSÉG /PUSZTÍTSD EL AZ EGÓDAT. MIELŐTT Ő PUSZTÍT EL TÉGED.


Megosztás
Kiadó 21. SZÁZAD KIADÓ
Szerző RYAN HOLIDAY
EAN 9786155638602
Kiadás éve 2017
Kötésmód karton / keménytábla
Lapszám 296
Súly(g) 312
Méret (mm) 137-190-22
ISBN szám 6155638608
Bolti ár:3.489Ft-25%
Internetes ár: 2.617Ft

 


"Egy szó, amely összetörte fiatal géniuszok karrierjét. Egy szó, amely miatt hatalmas vagyonokat pazaroltak el és virágzó vállaltok dőltek romba. Egy szó, amely sok-sok nyomorúságért és szégyenért felel. Ez a szó - az EGO. Az EGO az ellenség! Az alkalmazkodóképesség, az ambíció és a siker ellensége. Mert amikor 160-nal száguldasz egy szabálytalanul előző kocsi után azért, hogy durvaságokat vághass a fejéhez, amikor összeveszel a legjobb barátoddal semmiségeken, amikor nem hívsz fel valakit, akit szeretsz, mert arra vársz, hogy ő hívjon fel - az egód játszik veled. Ryan Holiday világsikerű könyve megmutatja, hogyan ismerheted fel tetteid mögött a saját egódat, amely sokszor arra kényszerít, hogy érdekeid ellen dönts. Ha felismered, az első és legfontosabb lépést már megtetted! Az egódat el kell pusztítanod. Vagy ő pusztít el téged." Ryan Holiday több világsikerű mű szerzője. Texasban él, a Columbia Egyetemen tanít. Könyvei szerte a világon alapművek lettek, Thaiföldtől az Egyesült Államokig, Vietnámtól Franciaországig.

Vásárlói vélemények:

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.